Plaćanja


Sve navedne cijene na našoj web stranici su sa uključenom pdv-om.

U ovom trenutku nije moguće online plaćanje kreditnim karticama, no bit će uskoro dostupno uskoro u svezi čega ćemo vas podrobnije informirati na našim stranicama.

Da biste naručili željenu robu, potrebno je da se registrirate i stavite istu u „košaricu“. Na taj način rezervirana roba čeka Vaše plaćanje i daljnje slanje na dostavu, a ukoliko cijeli postupak želite skratiti, uputite e-mail na prodaja@king.hr. Na isti e-mail možete zatražiti i informacije o stanju određene robe na lageru . Po dobivanju informacije, možete istu virmanski platiti robu ili putem net bankinga. Nije moguće gotovinsko plaćanje u veleprodajnom skladištu.

Rezervirana roba ima status rezervacije od 3 sata, a ukoliko u tom roku ne stigne obavijest da je roba plaćena, rezervacija se automatizmom briše. Dokaz o plaćanju je internet nalog za plaćanje s Vašeg tekućeg ili poslovnog računa tvrtke poslan na e-mail prodaja@king.hr, a po dobitku obavijesti o plaćanju mi ćemo Vas obavijestiti o daljnjoj dostavi ili osobnom preuzimanju.

Za podrobnije informacije u svezi plaćanja ili dostave, slobodno pošaljite e-mail na prodaja@king.hr i naši će Vam zaposlenici detaljnije objasniti način kupnje, dostave ili dati odgovor na bilo koje drugo pitanje.

Vaš Micro Matrix team
  • Moja košarica
    • Košarica je prazna